Echipa

Depășim limitele standardelor societății cu ajutorul unui grup de inovatori care pot mai mult decât doar să pună pe hârtie stări și vise, oameni pentru care performanța este scopul. Diversitatea acesteia asigură o dezvoltare reciprocă a coechipierilor, experiența și ideile îndrăznețe găsindu-și compromisul. 
...

 

Haide să ne cunoașteți, ne-am străduit să detaliem prin cuvinte, formarea, experiența și rezultatele cu care ne mândrim.
Fiind o afacere de familie, Ierconigrup, sau familia de arhitecți Eremciuc a pregătit specialiști de acasă, transmițând aptitudinile de la cei mai experimentați la cei mai tineri membri ai săi.

 

 

Reușitele Grupului Ierconi:
Pe parcursul activității sale, participând la concursurile naționale și internaționale de arhitectură, echipa grupului Ierconi a dobândit un amalgam de distincții cu care se mândrește.

  • Diplomă de gradul I - 2018- a Uniunii Arhitecților din RM, Pentru cel mai bun proiect al anului 2018 - nominalizarea „Reconstrucție”; obiectiv: Reconstrucția fostei fabrici de încălțăminte cu schimbarea destinației în Hotel, șos. Chitilei, București, România.
  • Diplomă de gradul I - 2017- a Uniunii Arhitecților din RM, pentru cel mai bun proiect al anului 2017 - nominalizarea „Reconstrucție și eestaurare a obiectivelor de cult”; obiectiv: Blocul vechi al L.T. „Gheorghe Asachi” Chișinău, RM.
  • Diplomă de gradul I - 2016- a Uniunii Arhitecților din RM, pentru cel mai bun proiect al anului 2016 - nominalizarea „Reconstrucție și Restaurare a obiectivelor de cult”; obiectiv: Restaurarea monumentului arhitectural Biserica sf. Alexei din s. Pohrebea, r-nul Dubăsari, RM.
  • Diplomă de gradul I - 2016- a Uniunii Arhitecților din RM, pentru cel mai bun proiect al anului 2016 - nominalizarea „Case Private”; obiectiv: Reședința Toporașilor, Chișinău, RM.
  • Diplomă de gradul I - 2014- Concursul lucrărilor de diplomă al absolvenților arhitecți a Universității Tehnice din Chișinău (Promoția anului 2014)
  • Diplomă de gradul II - 2014- Concursul lucrărilor de curs al studenților arhitecți (Revitalizarea arhitectural-spațială a fragmentului din mediul urban cuprins între străzile: Albișoara – Calea Moșilor, Alecsandri – Ismail, Chișinău, RM.)
  • Premiul de gradul III - sculptura (2012), Expoziția de arta „FUA – 40 ani” (în cadrul Facultății de Urbanism și Arhitectură UTM) Chișinău, RM.
  • Premiul de gradul II - pentru participarea la concursul național (în colaborare cu Eremciuc Vasile și Sturza Elena) : Realizarea Monumentului consacrat „Victimelor Deportărilor în Masă „ (2010)

 

     Suntem un grup creativ coagulat, cu istorie, tradiții și valori, unde mereu găsim loc la masă pentru noi forțe și minți creatoare.  Dacă ești unul dintre cei mai buni, inspirația nu te lasă să lași baltă un proiect chiar și după ce toți au plecat acasă, ocupă-ți spațiul creativ din atelier și fii parte a familiei. Aplică aici.