Carieră

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră de a colabora cu noi. 
Vedeți mai jos posturile disponibile și aplicați pentru cea potrivită pregătirii dvs.
Trimiteți CV-ul prin completarea formularului prezent pe această pagină atașând fișierul în câmpul corespunzător.
Formatul fișierul: PDF cu dimensiunea maximă de 4 mb.


ARHITECT

Un Arhitect la Ierconi este o persoană entuziasmată, creativă și pasionată de lucrul său.
Dacă ești prieten bun cu ArchiCad-ul, ești atent la detalii și ai spirit de inițiativă, atunci te așteptăm cu drag în echipa noastră! 
Trimite-ne un portofoliu cu care te mândrești, un CV și sarcinile îndeplinite. 
 


 

Cerințe

  • înțelege sarcina ce trebuie îndeplinită și poate vizualiza rezultatul final cu ochii.
  • are simțul compoziției, poate organiza spații și pune accente acolo unde sunt necesare;
  • cunoaște bine și va utiliza cu gust diverse șiretlicuri pentru realizarea imaginilor virtuale; simte stilistica și personalitatea volumului; va crea machete organizate și bine închegate;
  • Cunoaște parametrii tehnici și îi poate aplica atunci când e nevoie/ are o realație foarte apropiată cu toate normativele în vigoare.
  • este fluent în ArchiCad, Photoshop, și 3DS Max
  • e salutabil să poată desena cu mâna liberă.

Sarcini

De fapt, mai mereu va trebui să născocești bicicleta. Să creezi lumi paralele în care să te simți bine. Desigur că partea tehnică e foarte importantă și corelația muncii tale cu cea a echipei.

  • Utilizând oricare dintre instrumentele pe care le ai la îndemână (creioane, foi de note, fiare vechi, flori, furnici sau o bucată de mămăligă caldă) și tehnicile cunoscute sau inventate, realizează un autoportret care să te reprezinte. Fii liber în alegerile pe care le faci, suntem tare curioși să te cunoaștem.
  • Descrie-ne soluția ta pentru următoarea problemă: Tehnicianul care a făcut releveul unei clădiri istorice existente, complicate arhitectural, folosind metoda standart de măsurare, respectiv și etapele unui releveu obișnuit – a obținut erori semnificative. 
    Care vor fi acțiunile tale de soluționare și înaintare a procesului de lucru pentru a obține un proiect de conservare arhitecturală calitativ. (metode, reguli de bază, principii, acțiuni, – măsurare, desenare, reprezentare)
Trimite CV-ul
Încarcă CV
Trimite