Ce facem?

 

PROIECTARE INTEGRATĂ

Este o interactiune constanta si interdisciplinara intre toti participantii la proces, cu unicul scop de a avea un proiect complet si optimizat.
Arhitecti, ingineri constructori si de instalatii fac parte cu totii din echipa Ierconi.

ARHITECTURĂ

Arhitectii din echipa Ierconi Grup / Arhitectură și Inginerie, împreună cu inginerii structuriști si instalatori, lucrează pentru a furniza un proiect
integrat si sustenabil.
Ne propunem să avem o abordare sustenabilă la fiecare proiect, proiectele noastre variând de la planuri urbanistice la mobilă.
Arhitecții noștri se folosesc de ultimele apariții în proiectarea construcțiilor, ținând cont, în același timp, de locația și cultura sit-ului.

  Elaborare tema de proiectare Detalii de executie
Design preliminar (Concept) Elaborare pachete licitatii
Avize si autorizatii Coordonarea licitatiilor
Proiect tehnic Documentatii
PROIECTARE STRUCTURALĂ

Având ingineri structuriști în echipă, implicarea acestora în procesul de proiectare începe încâ din faza de concept, crescând la maxim siguranța și calitatea clădirii pentru care ei sunt responsabili. Astfel, procesul de proiectare este mai eficient, schimbările ulterioare din considerente structurale fiind minore.

  Elaborare tema de proiectare Detalii de executie
Design preliminar (Concept) Elaborare pachete licitatii
Avize si autorizatii (Calcul static) Coordonarea licitatiilor
Proiect tehnic  Documentație
INSTALAȚII

Inginerii instalatori, implicați în procesul de proiectare dintr-o fază incipientă, pot ajuta la optimizarea clădirii pentru instalațiile potrivite. Rezultatul constă în echipamente mecanice, electrice și sanitare cu o eficiență maximă, ușor de controlat și de întreținut

  Elaborare tema de proiectare Detalii de executie
Design preliminar (Concept) Elaborare pachete licitatii
Avize si autorizatii Coordonarea licitatiilor
Proiect tehnic Documentatii
SUPRAVEGHERE ȘANTIER

Supravegherea șantierului este foarte importantă pentru noi. Astfel, echipa noastra de arhitecți și ingineri poate păstra o imagine de ansamblu și poate reacționa la modificări sau neconcordanțe ce apar în faza de construcție. Rezultatul este un proiect actualizat care minimizează orice probleme ulterioare. In acest fel, putem asigura calitatea și bugetul clădirii, respectând graficul de execuție.

  Supraveghere santier
Supraveghere si mentenanta a obiectului in exploatare
  SPAȚII INDUSTRIALE SPAȚII PUBLICE SPAȚII COMERCIALE
  SPAȚII ADMINISTRATIVE SPAȚII REZIDENȚIALE SPAȚII DE DIVERTISMENT
 

RESTAURĂRI (patrimoniu cultural, lăcașe de cult, edificii)

AMENAJĂRI INTERIOARE
/ DESIGN INTERIOR
DESIGN INTERIOR

Designerii din echipa Ierconi Grup / Arhitectură și Inginerie, împreună cu inginerii structuriști si instalatori, lucrează pentru a furniza un proiect integrat si sustenabil. Ne propunem să avem o abordare sustenabilă la fiecare proiect, proiectele noastre variând de la planuri urbanistice la mobilă. Arhitecții noștri se folosesc de ultimele apariții în proiectarea construcțiilor, ținând cont, în același timp, de locația și cultura sit-ului.

BRANDING ȘI IDENTITATE

un brand – imaginea unei comapanii, cuprinde un șir de pași pe care o echipă de profesioniști ar trebui să-i parcurgă împreună cu beneficiarul. Prin analiză și creativitate ne propunem să oferim publicului larg nu doar o imagine frumoasă dar și o poveste care o însoțește pretutindeni.

DESIGN INDUSTRIAL

preferăm să organizăm lucrul în așa mod încât atât startul cât și finalul unui proiect să fie cu succes. Deobicei se elaborează cu succes obiecte de diferite dificultăți pe care ulterior sunt încadrate în spațiile create de noi, dar nu sunt absenți nici clienții care își doresc să dezvolte un anumit produs pentru producerea și comercializarea acestuia în masă.

LANDSCHAFT DESIGN

sau ARHITECTURA PEISAGERĂ, peisagiștii de la Ierconi, împreună cu crescătorii de plante, lucrează pentru a furniza un proiect dar și un rezultat vizibil calitativ. Ne propunem să avem o abordare sustenabilă la fiecare proiect. Analiza solului dar și selectarea celor mai potrivite plante pentru spațiile verzi ne ajută să garantăm calitatea lucrărilor efectuate.

CGI
VIZUALIZĂRI

Aici e pentru profesioniștii din domeniu care nu dispun de timpul sau mașinăria necesară pentru a dobândi într-un timp scurt un rezultat cu efect de WOW. 

MODELARE
MOBILIER

colaborând îndeaproape cu o mare parte din producătorii de mobilier, cunoscându-le posibilitățile, toată străduința este orientată spre funcționalitate, caracter și originalitate. Fiecare piesă de mobilier marca Ierconi, va fi unică, funcțională și doar în posesia unui singur beneficiar.